19 Mayıs 2014 Pazartesi

adaletforumu.org

Saygıdeğer meslektaşlarımız, hepinizi gönülden selamlıyoruz.
Amacımız, görev yaparken karşılaştığımız sıkıntıları birlikte göğüsleyeceğimiz, güzellikleri birbirimizle paylaşacağımız bir alan oluşturmak. Bu yüzden sitemizi, hukukun birinci elden uygulayıcıları olan hâkim ve Cumhuriyet savcılarına özgülemiş bulunuyoruz. Sitenin kamuya açık bölümlerinden herkes istifade edebilecektir, ancak sadece abone olanların girebileceği bize özgü kısımlarında birlikte olacağız.
Hedefimiz, birlikte hukuki yorumlar yapmak, Yüksek Mahkeme içtihatlarına kolaylıkla ulaşmak, görüş ve düşüncelerimizi paylaşmak, sağlıklı ve güvenilir bilgiye ulaşabileceğimiz hepimizin imece yoluyla oluşturduğu tarafsız ve bağımsız bir mesleki paylaşım ve yayın alanı oluşturmak.
İlkelerimiz:
1 - Bir hukukçu için olabildiğince arı ve duru bir Türkçe kullanmak.
2 - Her düşünce ve görüşe aynı mesafede ve saygılı kalmak.
3- Mesleki bilgi paylaşımı dışında cinsellik, şiddet, politik ve siyasi konulardan uzak durmak.
4 – Telif haklarına ve halkımızın ortak değer yargılarına saygı göstermek.
HATIRLATMA: Amaç, hedef ve ilkelere uygun yayın yapılmasını sağlamak için üyelerin kişisel ve mesleki bilgileri denetlenebilecek, başkası adına yapıldığı tespit edilen ve/veya yayın ilkelerine uymayan üyelikler iptal edilebilecektir. Gönderilen iletiler, forumun, forum ekibinin, ortaklarının veya forumun sahibinin görüşlerini değil yalnızca yazarın görüşlerini belirtir. Eğer gönderilmiş bir iletinin sakıncalı olduğunu düşünüyorsanız, durumu derhal bir yöneticiye veya moderatöre bildiriniz. Teşekkürler.
ADALET FORUMU
adaletforumu.org

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder